24 Haziran 2008 Salı

Gelişmiş Avcılık Bilimleri Özel Konu - Metalciligin Avciliga Olan Zararlari

Öncelikle hepinize kocaman bir merhaba sevgili okuyucularım. Bildiğiniz gibi son dönemlerde "Kadın Çeşitleri" ni incelemeye başlamıştık. 4 Bölüm olarak tasarladığım o yazı dizisine devam etmeyi düşünürken, geçenlerde yaşanmış olan "Uni-Rock" festivaline (saçmalığına) katılan bazı okurlarımdan aldığım gerek e-mail ler, gerek başka türlü mesajları görünce, Metalciliğin Zararları üzerine mini bir yazı akıtayım, millet okusun bilinçlensin, gol yollarında sürekli ofsayta düşmesin istedim. Zira ağzının suları aka aka "BİZ DE KARI BULACAĞIZ" düşüncesiyle Unir-Rock fest e gidip, elde viştes, kalplerde yamultunun birbir türlüsü ile geri dönen dostlarımızın, bir daha bu duruma düşmemeleri için, "Metalciliğin Zararları"ndan bahsetmem gerekiyor.

Efendim neymiş bu zararlar? Uuhuuu.. Saymakla bitmez. Maddelere girmeden önce, sanırım daha önceki yazılarımdan "Metalci KARI" kavramını anlayamayıp, "O metalci, Ben de Metalci, KESİN VERİR" mantığıyla yaklaşan arkadaşlara, yazının gerisini okumamalarını rica etmek istiyorum. Neyse.

Metalci Olmanın en en en en büyük zararından başlayalım önce sevgili okuyucularım. Bu o kadar büyük bir zarardır ki, hayatınıza malolabilir. "Oha be Erhan Abi, ne hatata malolması, abartma artık çüş" diyeceksiniz. Göreceksiniz birazdan. İşte bu En büyük tehlikeyi açıklıyorum.

1 -AVLAYABİLECEĞİNİZ KIZLARIN %95 inin METALCİ OLMASI! (oouv en büyük tehlike)


Bildiğiniz gibi devir değişti sevgili dostlarım. Hiçbiriniz bir Nikki Sixx, bir Tommy Lee, bir Slash, bir Lenny Kravitz, bir Murat Kekilli vs. gibi rockstar hayatı sürmüyorsunuz. Yani toplumun her kesiminden ekmek çıkarma ihtimaliniz yok. Mahallenizdeki varoş karıların "ay şu rakçı çocuğa bitiyorum" demesi sizi ne kadar enterese eder bilmiyorum, ama o bile zor. E geriye ne kalıyor? Tıpkı sizin gibi pis, kokulu, dudaklarının kenarında yemek ve kurumuş bira kalıntıları olan, barlarda kibariye ağzıyla konuşan (varoştaki körpecik kızlarımızdan bile daha iğrenç bir şekilde), terden vıcık vıcık, yaz sıcağında postal giyen, yüzünü pudralayan, terleyince makyajı ve pudrası akan İĞRENÇ metalci kızlar kalıyor malesef. Ha temizi de var mıdır? Vardır tabi. Çeşitli bölgelerde görüldükleri söyleniyor. Yakalayabilirsem iyice detaylı incelemek isterim. Neyse konumuz bu değil.

(Şimdi tabi böyle kızlardan hoşlananlarınız da olabilir arada, ne yalan söyliyim, çok arkadaşım var hoşlanan. Ama ben hoşlanmam. )

Tehlike dedim. Ama neden? Tehlikeklidir arkadaşım. Metal piyasasında bildiğiniz üzere En GEBEŞ kızların bile kişibaşı 5er talibi olduğuna göre, hani tipi yüzü düzgün, aşure kazanı gibi kıçı olmayan, ortaderece fizikli bir metalci hatuna en az 11 talip düşmektedir. Bildiğiniz üzere ülkemiz metalcisi (erkak kısmı), aynı anda 6 kıza yazmaya kasar, fakat konsantrasyon ve nişan bozukluğundan, ayrıca taktiksel hatalardan, 6 hedefi de vuramaz. Ki hadi bir tane vurdu diyelim, bu kızın başka talipleri tarafından da hedef olarak görülme ihtimali yüksektir. Kızın olduğu bir ortamda arkanızdan "o kim ki ya, oyarım ben onu, o ne anlar metalden, o pank oldu kızım, boşver sen o herifi vs.." tarzı laflar sözylenir. ha benim başıma geldi, güldüm ben. Hayır belki benim gibi gülmezsiniz, gaza gelip kavgaya gürültüye gidersiniz, siz bilirsiniz, kavga kötüdür etmeyin.

Gelelim bu tehlikenin daha beter kızmına.. demin dediğim gibi, bu kızların %90 ı PİSTİR. Cinsel hayatlarını da "American Pie" gençliği tadında yaşamayı çok sevdiklerinden, zührevi hastalık barındırma ihtimalleri yüksektir. Canınızdan olabilirsiniz. Hayatınıza malolur demiştim. "Temizlik ve Gizlilik ESASTIR" ilkesinden ayrılmayın değerli okurlar.


Metalciliğin diğer zararlarına değinelim artık. Şimdi çoğunuzun da bildiği gibi, Metalci arkadaşlarımız, "Beyin" dediğimiz database i, genelde "Gruplar, kim nerede çalıyor, hangi albüm kaç yılında çıkmış, şu şarkının sözleri ne, varg euronymus u neden öldürmüş, barda hangi şarkıda azarım, şu grubun tişörtü çıktı mı, şu albümü nereden indirebilirim vs. " detalarla doldurdukları için, genel kültürü epey zayıf adamlar oluyorlar. Arkadaşım, belgesel izleyin, gazete dergi okuyun, günceler girin, ekşisözlük karıştırın, birşeyler yapın. Facebook da gözünüze kestirdiğiniz ilik gibi kıza "HAIL AND KILL" diye mesaj atarsanız, alacağınız tepki yi düşünebiliyor musunuz? Peki Profilinizin "About Me" kısmına, Cannibal Corpse "I Will Kill You" şarkısının sözlerini yazarsanız, kız düşürme şansınız ne olur? Bunları biraz düşünün. Metalcilik avcılığa zararlıdır.

Hah bak bu önemli. Demin bahsettiğim metalci kızlar gibi olmayın. TEMIZ olun arkadaşlarım. Artık pis metalci kızlardan başka kimse, HANZO gibi saçı sakalı birbirine girmiş, tişörtü terden vücuda yapışmış 18 günde bir yıkanan heriflerden hoşlanmıyor. Yaz günü deri montla gezmek de size, metalci kız tırtıklamaktan başka bir şey kazandırmayacaktır. Aman dikkat arkadaşlar. Aids i var, Frengisi var. Metalci kızlardan aman! Siz temiz olun. Yıkanın ya. Ulan harbiden zor birşey değil. Alıcaksınız, 1 şampuan, bir sabun tamam işte. Kedi misiniz sudan korkuyorsunuz?

Metalciler artık kız piyasasında, yeteri kadar itici bulunuyor malesef arkadaşlar. Hiç öyle ilik gibi, bal gibi şeker gibi bir hatunu, kurtadam kılıklı bir metalci nin yanında görebiliyor musunuz? HAYIR! Devir değişti artık. Bunun bilincine varın.

Festivallere giden arkadaşlar konusuna değinelim şimdi. Tabi bu festivale katılan kızların yaş ortalamasının 16-19 olduğunu (metalci kızların versem-vermesem arası devri) düşünürsek, oraya büyük hedeflerle, ağzının suları aka aka giden genç avcıların da aynı yaşlarda olduğunu, bir çoğunun daha siftahsız ve kavuna karpuza talim olduğunu düşünürsek, bu iş biraz olmaza çıkıyor. "Müziğin verdiği coşkudan faydalanıp ekmek çıkartmak" konusunu, ileride başka bir yazımda inceleyeceğiz. Ama emin olun, orada metalci olmayıp, benim gibi gayet düzgün giyinen, janti bir herif oklsaydınız, daha çok dikkat çeker ve kesin hedefleri tuttururdunuz. Metlci kızların çoğunda "ilginç görünme" çabası olduğu için, gbece sizi götürdükten sonra, sabah arkadaşlarına "ya dün geceki adam bir acaipti, metalci felan değil gibiydi ama baya da bilgili adamdı, acaip sardı" diyip, peşinize düşüp, 2. gece başka av düşüremezseniz, 2. gecenizin de vuruş garantisi olacaktır. Ama siz naptınız? Zor okunan logolara sahip grupların tişörtlerini giyip, elde bira, o sıcakta "Abi Sikbathorth un son albüm nefis vs. gibi geyiklere girdiniz, askerlik şubesi klıvamındaki kabilenizle. E noldu? Kaldınız elinizde vitesle.

Kendinize bir iyilik yapın dostlarım,

Metalcilikten Vazgeçin!

Eminim daha mutlu olacaksınız,

Sevgilerimle,

Erhan Kabakçı , 1980 - Peru

9 yorum:

Adsız dedi ki...

sex drugs& metal!

Adsız dedi ki...

metalcilerin kendilerine saygıları yok arkadaş

Adsız dedi ki...

Tespitleriniz çok yerinde ve doğru. 13 yaşındaki çocuğuma bütün yazılarınızı okuttum ki ileride bazı arkadaşların yaptığı hataları yapmasın diye ki 13 yaşında olmasına rağmen konularınızdaki püf noktlarını uygulayarak daha şimdiden kendi kiz ortamının en popüleri oldu. Kızların telefonları kesilmiyor sayenizde. Yazılarınızın devamını bekliyoruz Erhan Bey.

Adsız dedi ki...

terbiyesiz adam seni en yakın mercilere şikayet edeceğim.arkadaşlar sizlerde bu kötü adamı http://www.ihbarweb.org.tr adresine şikayet edin.kelime doğrulaa upfftt.

Peter Naumovski dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Peter Naumovski dedi ki...

Artık düzenli olarak yıkanan ve elektronik müzik dinleyen kızlarla ilgileneceğim.

Adsız dedi ki...

sevgili "kabakcı" seni çok seviyoruz üstteki şikayetten bahseden insanı kınım kınım kınıyoruz.. blogunun kızlara da cok yardımcı oldugunu sölemeden gecemiycez yeni yazılarını bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

büyüksün reyis!.. ihbarcıyı kınıyoruz..

PlutonyumSabri dedi ki...

geyik meyik 15 yıldır metalciyim...ilk metalci garıynan ilişkimde frengi oldum hayatımdan bezdim o iğnelere kadar...Sen çok yaşa kabakçı